Utrustning Gårdshuset

Gårdshuset är det största huset och själva navet i hela Löderups Äng. På bottenvåningen är det mest sällskapsytor, men även ett sovrum med två sängar passande för den som har svårt att komma uppför trappor, etc. Övervåningen är mest inredd som olika sovrum. I detta hus finns ett rejält kök med matplats. Det finns tallrikar, bestick, stolar, bordsplats till 25 personer. Det finns totalt 10 resårmadrassbäddar med möjlighet för två extrasängar; maximalt kan 12 personer sova i Gårdshuset. Det finns två badrum med dusch i varje. Även disk- och tvättmaskin finns i Gårdshuset. Liksom rejäl kyl och frys.

Utrustning Flygeln

Flygeln är det östra, nyrenoverade, huset på gården. Huset är inrett i två våningar. Övervåningen innehåller endast sovplatser. Detta hus är inrett med 6 resårmadrassbäddar samt möjlighet till ytterligare två extra sängar. Matplats, kök, porslin, etc, finns för maximalt 8 personer. En toalett med dusch finns i flygeln. På uteplatsen som hör till flygeln finns utemöbler för 8 personer.

Utrusning Lillstugan

Lillstugan är det västra huset – också det minsta och enklaste. Här finns två resårmadrassbäddar, samt en våningssäng. Det finns ett litet köks-pentry samt även toalett och dusch. Matplats, porslin, etc, är anpassat för maximalt 5 personer. Även utemöbler är anpassat för 5 personer.