Möbleringen i Löderups Äng

Alla tre hus på Löderups Äng är inredda för att ge en perfekt vistelse, oavsett om man stannar tre veckor eller två nätter. Samtliga sängar (förutom en våningssäng i Lillstugan och extrasängarna) är resårmadrasser från Kinnabädden. Fräscha täcken och kuddar är samtliga av naturdun & fjäder. Övrig inredning är en blandning från den gamla gården (antika bord, stolar, lampor etc) – men även moderna möbler där det behövs för att maximera komforten.

Möbleringen i Löderups Äng

Varje hus på gården har porslin, bestick och glas som räcker för antalet maximala personer. Gårdshuset har porslin för att servera 25 personer samtidigt. Porslin är av den äldre varianten; såsom Rörstrand och König & Löben. Vi har dock valt att förnya alla tillredningskärl och bestick - mestadels av dessa är toppmoderna. Vår tanke är att det ska gå smidigt och enkelt att laga mat - men vara mysigt att äta. Givetvis finns det som behövs i maskinväg för att tillaga maten.

Annan utrustning som finns

För att göra vistelsen på Löderups Äng riktigt trevligt har vi även totalt 8 cyklar till utlåning, WiFi (ADSL), TV, grill och utemöbler till samtliga hus. Givetvis står även poolen till hyresgästernas förfogande.